Škola v přírodě

19.06.2012 21:32

     Minulý týden 11. – 15. 6. 2012 si děti z třetích tříd užívaly ve Škole v přírodě na chatě Studeničné.

     I když počasí nebylo zrovna slunečné, mají děti spoustu zážitků. Sportovnímu soutěžení, Doremi, Kvízu ani Diskohrátkám nebylo počasí na závadu. Vycházky v dešti dětem také nevadily, alespoň se mohly předvést ve svých pěkných barevných pláštěnkách. Vycházka na Gírovou provětrala dětem peněženky poprvé a návštěva bobové dráhy s různými atrakcemi podruhé.

     Na bobovou dráhu v Mostech u Jablunkova si musely děti počkat až do pátku, zato si ji i trampolíny pořádně užily. Děti zářily spokojeností jako to sluníčko na obloze, které se to snažilo všechno dohnat.

     Rodičům dětí děkujeme za spoustu sponzorských darů, ať už v podobě sladkostí nebo menších upomínkových předmětů. Bylo jich tolik, že jsme si některé dokonce dovezli zpět do školy. Sponzorské dary poslali téměř všichni rodiče – DĚKUJEME!

     V neposlední řadě musíme děti pochválit. BYLY SKVĚLÉ! Se vším si uměly rychle poradit, s velkou chutí se účastnily všech akcí, chutnalo jim, dobře spaly a věřte nebo ne – poslouchaly. Dokonce pan vedoucí si je pochvaloval a říkal, že už tam dlouho neměl tak hodné děti.

     Přejeme dětem, aby na Školu v přírodě dlouho v dobrém vzpomínaly a aby jim vydržely nové kamarádské vztahy.

                                                                          Mgr. L. Krplová

O tom, jak jsme si to všichni užívali, se můžete přesvědčit ve fotogalerii.

    

    

 

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web