Projektový den „Babičko, vyprávěj“

21.10.2021 20:17

Krásný podzimní den 19.října 2021 se stal pro žáky ZŠ Hradiště a žáky 8.A ze ZŠ Těrlicko určitě nezapomenutelným. Společně jsme se vydali s pohádkovou babičkou za poznáváním nejen českých pohádek, ale také zajímavých míst okresu Karviná.

Vše začalo na ZŠ Hradiště, kde se děti proměnily v pohádkové postavy a společně zpívaly a tančily, zatímco jejich starší kamarádi se vydali do sochařského parku pod Babí horou.

V Karviné – Fryštátě jsme pak poznávali historii našeho kraje na zámku Fryštát a v přilehlém zámeckém parku Boženy Němcové. Právě zmiňovanou slavnou spisovatelku pohádek měly menší děti za úkol odhalit v pohádkové hře a odemknout tajnou schránku s knihou pohádek Boženy Němcové. Role animátorů u této hry se skvěle zhostili žáci 8.A.  Sladký poklad na závěr byl už jen pěknou tečkou za tímto povedeným projektovým dnem.

V Karviné – Fryštátě jsme pak poznávali historii našeho kraje na zámku Fryštát a v přilehlém zámeckém parku Boženy Němcové. Právě zmiňovanou slavnou spisovatelku pohádek měly menší děti za úkol odhalit v pohádkové hře a odemknout tajnou schránku s knihou pohádek Boženy Němcové. Role animátorů u této hry se skvěle zhostili žáci 8.A. Sladký poklad na závěr byl už jen pěknou tečkou za tímto povedeným projektovým dnem.Krásný podzimní den 19.října 2021 se stal pro žáky ZŠ Hradiště a žáky 8.A ze ZŠ Těrlicko určitě nezapomenutelným.

Společně jsme se vydali s pohádkovou babičkou za poznáváním nejen českých pohádek, ale také zajímavých míst okresu Karviná.

Vše začalo na ZŠ Hradiště, kde se děti proměnily v pohádkové postavy a společně zpívaly a tančily, zatímco jejich starší kamarádi se vydali do sochařského parku pod Babí horou.

V Karviné – Fryštátě jsme pak poznávali historii našeho kraje na zámku Fryštát a v přilehlém zámeckém parku Boženy Němcové. Právě zmiňovanou slavnou spisovatelku pohádek měly menší děti za úkol odhalit v pohádkové hře a odemknout tajnou schránku s knihou pohádek Boženy Němcové. Role animátorů u této hry se skvěle zhostili žáci 8.A.  Sladký poklad na závěr byl už jen pěknou tečkou za tímto povedeným projektovým dnem.Krásný podzimní den 19.října 2021 se stal pro žáky ZŠ Hradiště a žáky 8.A ze ZŠ Těrlicko určitě nezapomenutelným.

Společně jsme se vydali s pohádkovou babičkou za poznáváním nejen českých pohádek, ale také zajímavých míst okresu Karviná.
Vše začalo na ZŠ Hradiště, kde se děti proměnily v pohádkové postavy a společně zpívaly a tančily, zatímco jejich starší kamarádi se vydali do sochařského parku pod Babí horou.
V Karviné – Fryštátě jsme pak poznávali historii našeho kraje na zámku Fryštát a v přilehlém zámeckém parku Boženy Němcové. Právě zmiňovanou slavnou spisovatelku pohádek měly menší děti za úkol odhalit v pohádkové hře a odemknout tajnou schránku s knihou pohádek Boženy Němcové. Role animátorů u této hry se skvěle zhostili žáci 8.A.  Sladký poklad na závěr byl už jen pěknou tečkou za tímto povedeným projektovým dnem.

Fotogalerie: Projektový den „Babičko, vyprávěj“

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web