Miss ŠD

29.05.2012 17:26

Ve čtvrtek 24.5. se konala ve školní družině volba Miss 2012. Děvčata se připravovala na soutěž skoro dva měsíce. Nejvíce příprav zabralo vystoupení s volnou disciplínou. Dívky zpívaly a tančily. Soutěžilo devět dívek od 1.třídy až po  5.třídu. V úvodu zazpíval pěvecký sbor pod vedením paní Jany Přečkové a paní učitelky Ludmily Krplové. Výkony dívek hodnotila odborná porota, ve které byli starší spolužáci, loňská Miss Markéta Janošová a členky z řad Těrlických žen. Publikum také hlasovalo a dokonce se shodlo s odbornou porotou. Soutěžilo se ve volné disciplíně, v rozhovoru s porotou a v módní  přehlídce společenských šatů. Celou soutěž uváděla Zuzana Klimšová a Tereza Spáčilová.
MISS ŠD 2012 se stala Hana Guziurová z 5.třídy, na druhém místě se umístila Penelope Kupiec ze 4.třídy a třetí místo obsadila Gabriela Rusnoková z 2.třídy.
Poděkování a obdiv však patří i ostatním dívkám, které měly odvahu vystoupit před diváky a ukázat svůj talent. Byla to Adriana Přívratská, Denisa Pawlorková a Dominika Pawerová z prvních tříd, Marie Albrechtová a Michala Helisová z druhé třídy a Jana Šokalová ze třetí třídy.
Všem děkujeme a vítězce blahopřejeme.
A jak že to dívkám slušelo? Mrkněte do naší fotogalerie!

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web