Florbalový turnaj 2022

22.03.2022 16:16

Dne 18. 3. 2022 se po dlouhé dvouleté covidové pauze odehrál v těrlické sportovní hale školní florbalový turnaj ZŠ Těrlicko. Celé dopoledne mezi sebou soupeřily týmy z prvního, ale i druhého stupně. Celkem se zúčastnilo devět družstev. Mezi zástupci jednotlivých ročníků se objevily i dívky, a dokonce i jeden odvážný zástupce první třídy.

Nakonec po několika opravdu napínavých zápasech a po sérii prodloužení na třetím, bronzovém místě se umístilo družstvo s názvem MUŽI V ČERNÉM ve složení Ondřej Mrva, Vojtěch Varmuža, Matěj Kožušník, Samuel Dorotík, Filip Regec a David Hainc. Na krásném stříbrném místě se umístilo družstvo s názvem BOMBARĎÁCI ve složení Radek Molenda, Tomáš Mitrenga, Daniel Ovčaři, Daniel Bolek, Matěj Skupnik a Jakub Chrobok. Vítězství si odneslo družstvo TYGRŮ ve složení Štěpán Nogol, Sebastián Koch, Ondřej Przybyla, Jakub Valášek a Radovan Klimša. Všechny vítězná družstva si odnesli věcné a sladké odměny.

Poděkování za veškeré věcné i sladké odměny se postaralo SRPD při ZŠ Těrlicko a obec Těrlicko, za což oběma moc děkujeme.

Za celou přípravu, organizaci a následnou realizaci celého Florbalového turnaje patří velké poděkování p. učiteli Skotnicovi, p. učiteli Tomanovi a také speciálnímu hostu a rozhodčímu, bývalému žákovi a současnému reprezentantovi ČR v atletice Ondřejovi Staśovi.

 

© 2022 Všechna práva vyhrazena.

Přístupný web